Workshops

Of je nu een leeuw in Africa fotografeert of een merel in je achtertuin, de basisprincipes voor het fotograferen van dieren blijven hetzelfde. Ik leer je graag wat die basisprincipes zijn waardoor je de volgende keer, wanneer je zelf op pad gaat, beter beslagen ten ijs komt.

Misschien hebben jullie de aflevering 2 van 'Het Perfecte Plaatje'* gezien, waarin tien Bekende Nederlanders het tegen elkaar opnamen en probeerden een zo mooi mogelijke opname te maken van een prachtige roofvogel in actie. Samen met de valkeniers van Het Muithuis die je in het programma in actie hebt kunnen zien, ga ik een aantal van diezelfde roofvogel-fotografie workshops verzorgen.
Je krijgt dezelfde VIP behandeling als de BN'ers, dezelfde tips & tricks vooraf (waarvan maar een heel klein gedeelte is uitgezonden), en vooral veel meer tijd om de vogels ook daadwerkelijk te gaan fotograferen!

Ook hier gooit Corona roet in het eten en zijn ook groepen in de buitenlucht momenteel niet toegestaan. Maar wat in het vat zit verzuurt niet en we gaan het zeker doen!
Houd deze pagina of mijn Facebook pagina in de gaten voor toekomstige workshop data.

Graag tot dan!

* De aflevering is door RTL4 uitgezonden op 20 oktober 2020.

In deze video licht ik vast een tipje van de sluier op:

foto uil

foto valk

foto twee valken in de lucht

valk op tak foto